Екзарх Харківський відвідав парафію УГКЦ міста Суми

У неділю, 17 грудня, владика Василій, екзарх Харківський відвідав місто Суми Сумах, де у церкві Введення в храм Пресвятої Богородиці очолив Архиєрейську Літургію. Після богослужіння Архиєрей нагородив грамотою, з нагоди 30-річчя священичих свячень, пороха – отця Олександра Дядю, який очолює в місті БО «Карітас Суми».

«Вітаємо вас з цим ювілеєм! У цей час війни ви показали віру та стійкість, не залишили місто Суми, коли його оточив ворог. Хай Господь щедро благословить ваше служіння і надалі», – зазначив у вітанні владика Василій.

Отець Олександр подякував екзарху Харківському за приклад служіння. “Я бачу, як Господь діє! Я бачу ласки, які Бог посилає на всіх нас. На сьогодні, я прошу у Бога тільки одного, щоб дозволив і надалі бути мені його пастором та служити людям», – додав священник-ювіляр.

Варто зазначити, що отець Олександр вже кілька років очолює у місті “Карітас Суми” та вірно служить усім нужденним дорослим та дітям. Отож, Владика Василій, перебуваючи у місті, мав нагоду відвідали центральний офіс фонду, а також Кризовий центр та «Простір дружній до дитини». Екзарх Харківський побажав працівникам Божого благословення в роботі та допомозі українцям, які страждають від агресії рф.

Повідомили у парафії Введення в храм Пресвятої Богородиці міста Суми

Також може зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *