Екзарх Харківський: Нехай Слово Боже стане Провідником і Світлом у нашому житті

Цього року 26 січня в Католицькій Церкві вперше відзначили День Божого Слова.

У цей день Екзарх Харківський Владика Василій відслужив Святу Літургію, під час якої Архиєрей розповів про встановлення цього свята.

У своїй проповіді Владика Василій пригадав євангельську розповідь про те, як Ісус після хрещення пішов у пустиню, де до Нього приступив диявол і тричі спокушав Його. Але Ісус Словом Божим відкинув ці спокуси та опісля розпочав проповідувати. “Боже Слово є тим світлом, яке Господь дає нам, щоб просвічувати нас в житті, щоб бути дороговказом у нашому житті”, – додав Владика Василій. Архиєрей заохотив вірних відкривати Боже Слово вдома, читати його разом зі сім’єю, заглибитися в нього і запитати себе: що воно промовляє до мене.

“Нехай Слово Боже стане Провідником і Світлом у нашому житті, щоби ми ділилися ним з іншими, щоб ми ширили це Світло і тоді побачимо більше добра, більше людяності і більше любові в нашому суспільстві і в нашій державі”, – додав Екзарх Харківський.

Також після богослужіння Владика Василій подякував усім за спільну молитву та роздав усім дітям, які були присутні у храмі, Дитячу Біблію.

Також може зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *