Діти із Сум відпочили на Волині у таборі “Парасолька”

Карітас Волинь з щирою гостинністю та любов’ю прийняв 45 дітей, якими опікується Карітас Суми на 10 незабутніх днів відпочинку в таборі “Парасолька”! Ці дні стали для дітей святом наповненим захопливими подіями, новими знайомствами та теплими моментами, які запам’ятаються на все життя.

Основна мета оздоровлення — відновити та зміцнити фізичний і психологічний стан дітей, що постраждали від війни в Україні. Під час табору діти відчували підтримку. турботу та піклування.

Програма була насиченою та різноманітною. Діти взяли участь у майстер-класах, де вчилися нового, готували куліш на свіжому повітрі, брали участь у активних іграх. А екскурсії до таких дивовижних місць як музей-садиба Лесі Українки, оленяча ферма, музей ретро автомобілів, музей соломи, Луцький зоопарк та величний Замок Любарта стали яскравими подіями, які відкрили дітям нові горизонти та збагатили їхні серця.

Активний відпочинок на свіжому повітрі, рухливі ігри, дискотеки  та дружні вечори стали незабутніми моментами, що грітимуть серця наших дітей.

Цей відпочинок став для дітей можливістю відновитися, джерелом нових відкриттів, радощів і життєвих сил. Щира подяка Карітас Волинь та всім, хто зробив цей табір можливим!

Повідомили в Карітас Суми

Також може зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *