15-16 ЖОВТНЯ — ПІША ПРОЩА ЗА МИР, ЄДНІСТЬ, ЛЮБОВ В УКРАЇНІ!

З благословення Преосвященного Кир Василія (Тучапець), Екзарха Харківського УГКЦ відбудеться піша проща з повним відпустом від храму Святого Миколая Чудотворця, що в Харкові, до Покотилівського монастиря оо Василіян Покрови Пресвятої Богородиці.

15 ЖОВТНЯ

8-00 Архиєрейська Св. Літургія та благословення учасників прощі у храмі св. Миколая Чудотворця УГКЦ, котрий розташований в Харкові на Салтівці (вул. Гв. Широнинців, навпроти буд. 11).

9-00 Врочистий вихід вірян.

18-00 Велика вечірня з Литією, яку відслужить Преосвященний Кир Василій у Свято-Покровському монастирі оо. Василіян. Мирування.

19-15 Вечеря для прочан.

20-00 — 05-00 Нічні чування (молитви, роздуми над Святим Письмом.

16 ЖОВТНЯ

9:00 Утреня.

10:00 Архиєрейська Св. Літургія, яку очолить Преосвященний Кир Василій (Тучапець), Екзарх Харківський. Під час Літургії відбудуться дияконські свячення брата Юрія, а опісля — освячення хреста. По закінченні — виступ хору і молоді та спільна надсмачна Покровська каша, яку готують парафіяни з особливою любов’ю кожного року.

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у прощі!

Із собою потрібно мати: дощовик, перекуску, воду, зручне взуття, по можливості каремат. І обов’язково гарний настрій!

“Просіть, і дасться вам; шукайте, і знайдете; стукайте, і відчинять вам. Кожний бо, хто просить, одержує; хто шукає, знаходить; хто стукає, тому відчиняють.” (Мт. 7: 7-8)

15-16 жовтня піша проща за мир, єдність, любов в Україні!

Також може зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *