Спільнота “Вірні вірі” відвідала Донецьку та Луганську області

Протягом 23-24 листопада молодь з парафіяльної спільноти в Покотилівці “Вірні вірі” побували разом із своїм духівником у Донецькій і Луганській областях.

Приїхавши потягом із Харкова, всіх зустрів на залізничному вокзалі в місті Бахмуті настоятель василіянського монастиря у с. Званівка о. Павло Федусів, ЧСВВ, який теж допоміг нам організувати ознайомлення з цим містом, різні екскурсії тощо.

У Званівці о. Павло розповів молоді про храм і монастир серед степу. Молодь Харківщини познайомилась при нагоді з молоддю Донеччини, обговоривши спільні плани на майбутнє.

У неділю була Свята Літургія в с. Роздолівка, котру відслужили о. Павло і о. Миколай. Опісля всі подалися на величезну соляну шахту в місті Соледар та взяли участь в екскурсії в соляному підземеллі (майже 300 метрів глибини).

Верталися додому з міста Лисичанська, що на Луганщині.

Неподалік від цих територій тривають бойові дії… Ми бачили обстріляні будинки, підірвані мости, зустрічали наших воїнів-захисників і почули немало реальних історій про жахіття війни, російську агресію…

Висловлюємо велику вдячність настоятелю о. Павлу Федусіву, ЧСВВ за теплий прийом серед морозної пори. Направду, наша поїздка у прифронтову зону виявилась вдалою, і все побачене та почуте лишиться в наших серцях назавжди.

о. Миколай Микосовський, ЧСВВ, духівник спільноти “Вірні вірі”

Також може зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *