У Каразінському відбулася зустріч з владикою Борисом Ґудзяком

8 вересня до Каразінського університету завітав митрополит Української греко-католицької церкви, голова Філадельфійської архиєпархії в США, громадський діяч, провідний науковець у галузі церковної історії, президент Український католицький університет, владика Борис Ґудзяк.

У межах свого візиту владика Борис поспілкувався з адміністрацією, студентами та викладачами. У розмові митрополит розповів про своє бачення покликання, свою історію про пошук призначення, цінності, на які варто спиратися нашому народу. Студенти також ставили питання про актуальні події в Україні, а викладачі цікавилися переосмисленням питання вічності, надії та історичних подій та персоналій.

Владика Борис також поділився своїми враженнями від візиту до Харкова: «Як я бачу, скільки в Харкові лишилося людей, скільки до Харкова повернулося… Є розуміння, що тут треба бути, тут вирішується доля демократії, міжнародного права. Вирішується поставою мільйона людей. Це є мої відчуття після того, як я побачив місто і вас».

“Зустріч видалася неймовірно теплою й душевною. Нам цінно мати таких друзів, як владика Борис і спільнота Українського католицького університету. Раді завжди бачити вас у стінах Каразінського!”, – написали на фейсбук сторінці університету.

За матеріалами ХНУ імені В.Н. Каразіна

Також може зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *